Workshop akoestiek met Trinnov Audio bij BB&G Hilversum


Redactie HiFi.nl | 17 maart 2014 | Trinnov Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 05 maart 2014

"Ik heb een prachtige installatie, maar toch hoor ik het er niet aan af... Zou het aan mijn akoestiek liggen?", is een vraag die regelmatig gesteld wordt in speciaalzaken. Zo ook bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum, dat besloot daarop in te haken. En wel op donderdag 20 maart met een workshop akoestiek, waar tegelijkertijd een Nederlandse primeur getoond wordt.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom in de winkel aan de 1e Oosterstraat 2 in Hilversum voor een kennismaking met apparatuur van Trinnov Audio. Deze processoren zijn namelijk gemaakt om af te rekenen met akoestische problemen. "De Trinnov Audio processoren corrigeren niet alleen de negatieve effecten die de kamer(akoestiek) veroorzaakt", legt Garmt van der Zel van Beter Beeld & Geluid uit, "ze corrigeren ook de door filters en op afstand ongelijk geplaatste drivers fasefouten die optreden in vrijwel iedere luidspreker. Zelfs harde reflecties vanaf de wanden worden op de luisterplek weggenomen."

Volgens Beter Beeld & Geluid "is er geen enkele situatie denkbaar waar Trinnov geen enorme verbetering op de bestaande situatie betekent". En dat laten ze je graag in samenwerking met importeur Trinnov Audio NL. Alle drie de luisterruimtes van Beter Beeld & Geluid Hilversum worden die avond ingericht met drie verschillende systemen.

Zo is in de home cinema ruimte van de speciaalzaak een Nederlandse primeur te horen met de Magnitude32 surround optimizer, terwijl in de andere twee luisterruimten de Trinnov Amethyst stereovoorversterker met optimizer opgesteld staat.

Het programma van de workshop is als volgt:
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Uitleg over akoestiekproblemen en de oplossingen van Trinnov
20.00 uur Aanvang demonstraties
21.30 uur Hapje/drankje
22.30 uur Afsluiting

De ruimte voor deze bijzondere workshop is beperkt, dus aanmelden is gewenst. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl of te bellen naar 06 46 22 65 86.

Meer informatie over het merk Trinnov Audio vind je op de Nederlandstalige website van de Franse fabrikant.

Workshop akoestiek met Trinnov Audio bij BB&G Hilversum
Donderdag 20 maart 19.00 - 22.30 uur
1e Oosterstraat 2
Hilversum
www.beterbeeldengeluid.nl 

MERK

EDITORS' CHOICE