NIEUWSSonos

Shuffler.fm nu ook beschikbaar op Sonos


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2014 | Sonos

Door het steeds verder toenemende aantal muziekstreamingaanbieders, wordt het alsmaar moeilijker door de bomen het bos te zien of de krenten uit de pap te vissen. Het Nederlandse Shuffler.fm biedt daarbij hulp. Een internetradiostation waarvan de playlist is gebaseerd op de mening van toonaangevende muziekwebsites en –blogs. Nu ook beschikbaar op je Sonos systeem.

"Sonos wil dat zijn klanten van muziek kunnen genieten op de manier die ze zelf willen", meldt de Amerikaanse fabrikant in een persbericht. "Daarom voegen we continu nieuwe en innovatieve diensten toe aan Sonos. Onlangs stelden we al Hype Machine (verzamelt de meest populaire nummers op het web), QOBUZ (FLAC-streaming in cd-kwaliteit) en Beats Music (geeft een menselijke ‘touch’ aan playlists) beschikbaar op Sonos. Nu introduceren we nog een toffe manier om nieuwe muziek te leren kennen via Sonos: Shuffler.fm."

Shuffler.fm brengt het beste van het web samen. Het is internetradio waarbij de muziek wordt gepaald door belangrijke opinieleiders in de muziekcultuur. Shuffler kiest de beste muzieksites en -blogs van over de hele wereld en brengt ze samen in een eenvoudige, volledig zelf aan te passen en gratis service. De dienst is nu beschikbaar in Sonos Labs, een onderdeel van Sonos waarin gebruikers nieuwe diensten kunnen uitproberen.

Je kunt Shuffler.fm uitproberen door je Sonos-controller te openen, naar 'Meer Muziek' te gaan en te kiezen voor Sonos Labs. Daar selecteer je vervolgens Shuffler.fm en kun je deze dienst gebruiken na een account te hebben aangemaakt of te hebben ingelogd bij Shuffler.fm.

EDITORS' CHOICE