Introductieshow C.E.C. TLO 3.0 op 12 en 13 april bij Chattelin

Redactie HiFi.nl | 09 april 2014 | C.E.C.
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 16 februari 2014

Speciaalzaak Chattelin Audio Systems in Den Haag krijgt van importeur Hear Everything Audio Import de Nederlandse primeur het nieuwe cd-loopwerk TLO van C.E.C. aan het publiek te tonen. En wel op zaterdag 12 en zondag 13 april.

C.E.C. bestaat zestig jaar en dat vond de fabrikant een prima aangelegenheid het cd-loopwerk TLO flink te updaten. Ook in de derde generatie - vandaar dat het apparaat TLO 3.0 is gedoopt - zijn de belangrijkste handelsmerken van C.E.C. gebleven: dubbele snaaraandrijving voor loopwerk en lasersturing. Verder zit de TLO 3.0 boordevol technische verbeteringen die alle tot één doel moeten leiden: precisie om muzikale weergave op het allerhoogste niveau te realiseren.

Of dat gelukt is, kunnen ze zaterdag 12 april en zondag 13 april horen bij Chattelin Audio Systems in Den Haag. De speciaalzaak presenteert dat weekend het nieuwe cd-loopwerk met randapparatuur en luidsprekers van eenzelfde hoogwaardig niveau. 

Het eindstation van de gekozen keten is misschien wel een van de meest tot de verbeelding sprekende producten van de afgelopen maanden: de Magico S3! Voordat Chattelin deze bloot wilde stellen aan demo's hebben ze deze eerst lekker uitgebreid ingespeeld en onderzocht op de specifieke kwaliteiten. Kennismaken met een Magico luidspreker is een beleving op zichzelf dat heeft het vernieuwende product inmiddels wereldwijd meer dan bewezen. De S3 voegt daar nog een dimensie aan toe en dat kun je ervaren tijdens de aankomende show. 

Ze creëren een 'golden match' met de Soulution 500 Series voorversterker en mono 501 Eindversterkers die zich middels The Absolute Dream luidsprekerkabels van Crystal Cable laten verbinden met de S3. Ook de nieuwe - volgens Peter Chattelin fantastische Audio Research Reference DAC en Wadia 9 staan opgesteld.


De show is opgebouwd rondom het 60 jarig bestaan van C.E.C. Zij zullen als allereerste in de benelux hun splinternieuwe TLO 3.O Belt Drive CD Transport aan het publiek presenteren. Uiteraard is bovenstaand nog niet de complete set up daar wijden we ook niet over uit dus laat u lekker verrassen. Iedereen is van harte welkom op beide dagen van 10.30 tot 16.00 uur.

Houd voor updates de website van Chattelin Audio Systems of het Facebookprofiel van de speciaalzaak in de gaten.


EDITORS' CHOICE