NIEUWSNaim Audio

Latham Audio zoekt NAIT 1 en NAIT 2 voor evenement


Redactie HiFi.nl | 06 februari 2014 | Naim Audio

We schreven er al eerder over, 2013 was het jaar waarin de geïntegreerde versterkers van Naim Audio - beter bekend als Naim Audio Integrated amplifier (NAIT) - hun dertigste verjaardag vierden. Importeur Latham Audio en speciaalzaak Beter Beeld & Geluid in Hilversum bereiden momenteel een evenement voor om dat jubileum nog eens extra te vieren en zouden die avond graag beschikken over een NAIT 1 en/of NAIT 2 versterker.

Met de NAIT 1 begon het allemaal in 1983.

Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag heeft Naim Audio onlangs de versterkerlijn - die pas sinds 2007 uit meer dan één versterker bestaat - flink onder handen genomen. Het resultaat, de Nait 5si, Nait XS2 en SuperNait 2, zullen tijdens het evenement bij Beter Beeld & Geluid uitgebreid worden gedemonstreerd.

In 1988 volgde de NAIT 2.

Maar omdat de importeur ook graag wil laten zien waar Naim Audio vandaan komt, blikt het ook terug op de historie van het merk. Daarvoor wil Latham Audio graag in contact komen met eigenaren van originele NAIT 1 en NAIT 2 versterkers. Zodat de complete evolutie vanaf de NAIT 1 uit 1983 tot aan de Nait 5si uit 2013 getoond kan worden.

Mocht je in het bezit zijn van een originele NAIT 1 of NAIT 2 en deze een avond ter beschikking willen stellen, mail dan naar info@latham-ci.com. De importeur belooft uiteraard goed voor je apparatuur te zorgen. Daarnaast krijg je een Naim cadeaupakket en een technische check-up van uw NAIT door de eigen technische dienst van Latham Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE