NIEUWSFocal

Focal Easya demodagen bij Hobo Hifi

Redactie HiFi.nl | 17 februari 2014 | Focal
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 06 februari 2014

Importeur Smart Audio trekt de komende weken het land in om te demonstreren met de nieuwe Easya van Focal bij vier vestigingen van Hobo Hifi in Den Bosch, Arnhem, Amersfoort en Den Haag.

Tijdens de demodagen kunnen geïnteresseerden kennismaken met de draadloze mogelijkheden van de onlangs geïntroduceerde Easya. Zo worden onder meer de aansluitmogelijkheden met cd-speler, televisie, en pc getoond of de directe streammogelijkheden via Bluetooth.

Volgens de Franse fabrikant is het "nog nooit zo makkelijk geweest om hoge kwaliteit aan geluid binnen een handomdraai te installeren, zeker wanneer het gaat om de aansluitmogelijkheden".

Het hart van de Focal Easya is de zogenoemde Hub, waarop alles kan worden aangesloten of via Bluetooth mee kan worden verbonden. Doordat de luidsprekers draadloos met de Hub zijn verbonden en luidsprekerkabels dus geen rol meer spelen, is vervorming volgens Focal minimaal.

Kom zelf kijken of de Easya die belofte waarmaakt tijdens één van de vier demoweekenden bij Hobo Hifi. Deze zijn op de volgende dagen:

21 en 22 februari: Hobo Hifi Den Bosch
28 februari, 1 maart: Hobo Hifi Arnhem
7 en 8 maart: Hobo Hifi Amersfoort
14 en 15 maart: Hobo Hifi Den Haag

Meer informatie over Focal Easya in onderstaande video of op de website van importeur Smart Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE