Speciaalzaak Mimesis goes streaming met Arcam

Redactie HiFi.nl | 09 februari 2014 | Arcam
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 02 februari 2014

Om te vieren dat het sinds kort dealer is van Arcam, houdt Auditorium Mimesis in Lovendegem (bij Gent) op zaterdag 8 en zondag 9 februari diverse demonstraties met producten van dit Britse merk.

"Sinds jaar en dag wordt Arcam geprezen om de muzikaliteit van zijn producten, zowel in stereo als in home cinema", verklaart Michel Mathus van Auditorium Mimesis de keuze voor het merk. "Om te vieren dat we dealer zijn geworden, pakken wij uit met de nieuwste producten van Arcam."

"Bijvoorbeeld met de gloednieuwe FMJ A19 geïntegreerde versterker (hierboven afgebeeld), die volgens velen uitblinkt door rust en detail in de muziekweergave. Het is een component die binnen zijn prijsklasse alle concurrenten achter zich laat. Maar ook binnen het digitale domein is Arcam marktleider. De laatste generatie digital-to-analog converters laten toe om muziek vanaf een PC/laptop in de beste kwaliteit af te spelen."

Zo worden vanzelfsprekend ook de rDAC, irDAC en airDAC gedemonstreerd op zaterdag 8 en zondag 9 februari. Je vindt Auditorium Mimesis aan de Binnenslag 38 in Lovendegem (bij Gent).

Meer info op de website van Auditorium Mimesis.

MERK

EDITORS' CHOICE