ARTIKELCrestron

Crestron presenteert Prodigy

*Advertorial*

Crestron presenteert het slim-wonen besturingssysteem Prodigy. De volledige besturing van uw woning op slechts een handomdraai verwijderd Crestron, wereldwijd marktleider op het gebied van controle en automatisering systemen, staat al 40 jaar garant voor kwaliteit en innovatie en slaat met Prodigy opnieuw een nieuwe, vooruitstrevende weg in. Tot op heden waren home besturingssystemen maar voor een eerder select publiek toegankelijk maar door intensieve research en development, lanceert Crestron nu met trots een productlijn die dezelfde kwaliteit garandeert als de gekende Crestron-technologie, maar voor een breder publiek bereikbaar is. Prodigy kan snel geïnstalleerd worden door een erkend Crestron-dealer.

Het Prodigy productgamma is een soort ‘bouwkit’ met verschillende elementen, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Dit maakt dat de consument zelf naar het beschikbare budget en de specifieke noden, een home automatisatie systeem kan uitbouwen.
Alle producten werden speciaal ontworpen om naadloos met elkaar samen te werken. Een dure bekabeling of installatie is niet nodig. Snelle en betrouwbare draadloze oplossingen voor een totaleintegratie van entertainment in uw woning.
Daarnaast mag Prodigy zonder blozen zeggen dat het u op een intelligente manier helpt bij de bediening van uw audio/video-sturing, verlichting, thermostaat. Bedien Prodigy op een instinctieve manier. De meest-logische weg, is meestal ook de juiste weg. Prodigy begeleidt u en houdt alles onder controle.

Voor de opbouw van uw systeem kan u kiezen om bijvoorbeeld te starten met de sturing van uw multiroom-audio en in een later stadium ook verlichting en thermostaat toe te voegen. Bij elke uitbreiding hoeft u zich zoals steeds geen zorgen te maken. Alles sluit gemakkelijk bij elkaar aan en zowel de installatie als de bediening wijst zichzelf uit.

De installatie van de ‘custom-made’ besturing verloopt via een eenvoudig 3-stappen plan en Crestron ontwikkelde de aparte elementen op zo’n manier dat er geen speciale bedrading nodig is. Wat niet verloopt via een normale LAN of audio kabel, kan opgevangen worden via hoge kwaliteit wireless devices. Enkel de verschillende besturingscomponenten op hun basislocatie in de woning worden met elkaar verbonden via Cresnet-bekabeling. Prodigy is met andere woorden makkelijk te  integreren in elke bestaande woning of ruimte, zonder ingrijpende werkzaamheden.

Prodigy is zo slim dat het systeem u geld bespaart
Indien het systeem via de Media Controler op het net wordt aangesloten, kan het volledige systeem (naast de standaard key-pads, via Iphone/Ipad, Crestron draadloze bedieningspanelen, …) bestuurd worden via PC of laptop of zelfs uw iPhone of iPad van waar ook ter wereld! Er wordt dus niet enkel bespaard op de aankoop van het systeem, ook de energie factuur kan voor aangename verassingen zorgen: doof van op afstand lichten die vergeten werden, controleer de temperatuur per kamer zodat er geen overmatig energieverbruik is.

Prodigy installeren kan elke bewoner van een huis nog talloze andere voordelen leveren die het comfort in een woonst gevoelig doen verhogen! De voorbeelden zijn legio maar verwacht je normaal enkel bij een onbetaalbaar systeem. Laat je verwittigen per mail vanaf iemand de woning betreedt, stel verschillende ‘moods’ in die je in heel je woning kan activeren met 1 eenvoudige knop, plaats extra draadloze schakelaars voor de bediening van de verlichting indien de indeling van je huis wijzigt, …

Crestron is al meer dan 40 jaar de wereldwijde referentie op het gebied van domotica. Crestron stelt de technologie tot uw beschikking: verlichting, veiligheid, communicatie, klimaat, internet en zoveel meer. Bedien de wereld met een simpele aanraking van uw scherm.

Crestron-keywords: Eenvoud, Comfort, toekomstgerichtheid, veiligheid, besparing, sfeer, ontspannen, klimaatbeheersing en zelfstandigheid.
 
*Noot van de redactie: dit artikel is een ingezonden artikel.


EDITORS' CHOICE