NIEUWSRhapsody

Magico S3 introductieshow bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 10 februari 2014 | Magico | Importeur: Sound & Colors - Very Fine Solutions
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 30 januari 2014

Rhapsody in Hilversum presenteert zaterdag 15 februari de nieuwe Magico S3 speakers tijdens een speciaal evenement in de Hilversumse speciaalzaak. De luidsprekers worden aangestuurd door eveneens nieuwe apparatuur van Audio Research.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur kun je bij de speciaalzaak aan de Borneolaan in Hilversum terecht voor een uitgebreide demonstratie van de speaker die tussen Magico S1 en Magico S5 in komt en een adviesprijs van 28.000 euro per paar heeft.

"We gaan u dit nieuwe wonder laten horen met de nieuwe Audio Research SP-20 voorversterker inclusief phono en, jawel, headphone aansluiting. Ook de nieuwe Audio Research CD-9 DAC/CD-speler staat voor u opgesteld met als eindtrap de DS-450 van Audio Research", laat Harry van Dalen van Rhapsody weten.

Daarnaast wordt ook de W20 van Aurender ingezet. "Dit is onze referentie op het gebied van musicservers, dus ook deze zullen we op het systeem laten horen. Het analoge deel staat in het teken van de Pro-Ject Xtension 12 Evolution draaitafel met het Kiseki Blue element. De bekabeling die we gebruiken is AudioQuest Well."

De Magico S3 introductieshow is op zaterdag 15 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur bij Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum.

MERK

EDITORS' CHOICE