NIEUWSKlipsch

Mika pakt uit met Klipsch tijdens Audio Show Studio Alkmaar

Redactie HiFi.nl | 30 januari 2014 | Klipsch | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Importeur Mika Distribution BV pakt dit jaar op de Audio Show Studio Alkmaar flink uit met het merk Klipsch. “Genieten van muziek, alsof u live in de concerthal staat.”

“De Audio Show Studio Alkmaar is ontstaan uit de behoefte om meer consumenten kennis te laten maken met de wereld van de High End Audio”, meldt Mika Distribution. “Klipsch mag daar natuurlijk niet aan ontbreken. Speakers van Klipsch hebben altijd, met hun ongeëvenaarde efficiency, lage vervorming en een breed dynamisch bereik, de kracht gehad om de emoties van live muziek te reproduceren.”

Tijdens ASSA demonstreert Mika Distribution, importeur, agent en distributeur voor de merken Harman/Kardon, JBL, Pioneer, Skullcandy, Onkyo, Klipsch en Energy, met de luxe Palladium P 17 B en P 39 F modellen. “Voor optimaal resultaat worden deze gekoppeld aan apparatuur van McIntosh Audio.”

Maar dat is niet de enige demo die het bedrijf uit Lisse in het AZ Stadion zal geven. “Om te laten horen dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn, demonstreren we tevens onze Reference RF 82 mk 2, met een adviesprijs van slechts 549 euro per stuk, op Pioneer Audio.”

Op de derde verdieping van het stadion vind je verder bijvoorbeeld ook nog de lijn met draadloze muzieksystemen, waaronder de KMC3, dat het directe resultaat was van een partnerschap tussen Klipsch en Live Nation Entertainment, 's werelds grootste live entertainment bedrijf. De Amerikaanse fabrikant kondigde daarnaast vorig najaar een samenwerking met rockband Kings Of Leon aan.

MERK

EDITORS' CHOICE