NIEUWSLinn

Linn Lounge met Eric Clapton bij Sound Gallery


Redactie HiFi.nl | 01 februari 2014 | Linn
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 24 januari 2014

Na onder meer The Beatles, The Doors en The Eagles is het nu de beurt aan één van de beste gitaristen ooit tijdens Linn Lounge Presents… bij Sound Gallery in Groningen. Op donderdag 27 februari staat Eric Clapton namelijk centraal.

Linn Lounge-avonden zijn inmiddels een begrip. De mooiste apparatuur van de Schotse fabrikant in combinatie met de best mogelijke kwaliteit geluidsopname, namelijk Studio Master. Niet alleen geniet je zo van een prachtige weergave, tijdens de Linn Lounge wordt ook stilgestaan bij de geschiedenis van de Britse gitarist.

Naast Eric Clapton biedt Sound Gallery je tijdens Linn Lounge Presents… ook de kans je eigen favoriete artiesten te beluisteren op het Linn systeem. Het maakt daarbij niet uit of dit een recente Studio Master download, een nummer van Spotify of zelfs een film is. Of zoals Sound Gallery stelt: “Linn systemen bieden altijd de beste weergave van alles wat u thuis luistert.” Uiteraard wordt ook de catering niet vergeten.

Linn Lounge presents Eric Clapton op donderdag 27 februari 2014 bij Sound Gallery, Noorderstationstraat 53 te Groningen begint om 19.00 uur. Gratis tickets je via deze link, maar OP=OP.

MERK

EDITORS' CHOICE