NIEUWSSonos

Ook Sonos slaat handen ineen met Qobuz

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2014 | Sonos

Nadat eerder Harman Kardon al een samenwerking aanging met Qobuz, is de hi-res streamingdienst nu ook beschikbaar op de systemen van Sonos. De collaboratie wordt gevierd met een aantrekkelijke actie.

Qobuz is de eerste hoogwaardige online muziekdienst en sinds december ook in Nederland beschikbaar. Het is de enige muziekdienst die toegang geeft tot hoge kwaliteit online muziek van alle artiesten, zowel van major als independent labels. In de catalogus van Qobuz bevinden zich momenteel ruim zeventien miljoen tracks, die ongelimiteerd kunnen worden gestreamd of individueel kunnen worden gedownload op 16-bit/44,1 kHz. Daarnaast is een groot aantal songs ook beschikbaar om te worden gedownload in Studio Master kwaliteit (24-bit/192 kHz).

Om de samenwerking met Sonos te vieren, is er een aantrekkelijke introductieaanbieding. Sonos-gebruikers mogen namelijk drie maanden gratis gebruikmaken van Qobuz Hi-Fi True CD Quality (FLAC 16-bit/44,1 kHz). Een abonnement ter waarde van zestig euro. Kijk voor meer informatie op www.qobuz.com/sonos.


EDITORS' CHOICE