Home Cinema open dag bij Beter Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 22 januari 2014 | Anthem Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 12 januari 2014

Wanneer het gaat om home cinema, dan mogen we gerust stellen dat Beter Beeld & Geluid één van de meest toonaangevende speciaalzaken van Nederland is. Op zaterdag 25 januari biedt het in de winkel in Hilversum een uitgebreid kijkje in de keuken tijdens de Home Cinema open dag.

De door Mutrox op maat gemaakte referentie home cinema bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum.

Beter Beeld & Geluid is met recht een expert op het gebied van home cinema. Zo was het de eerste zaak in Nederland waar de bewegende bioscoopstoelen van D-BOX te zien waren, heeft het als enige in Nederland een high-end 7.2 actief gefilterd geluidsysteem van JBL Synthesis met Mark Levinson versterkers en kan het als één van de weinigen topbeeld demonstreren op volgens ISF normen perfect gekalibreerde projectoren.

De speciaalzaak houdt echter ook de nieuwste ontwikkelingen in de gaten. Zo voegde het onlangs de tijdens CES 2014 met een Innovations Design and Engineering Award onderscheiden Kaleidescape Cinema One filmserver toe aan het assortiment.

Op het gebied van speakers kiest Beter Beeld & Geluid voor de Performa3 serie van Revel.

Op luidsprekergebied is Beter Beeld & Geluid “zeer enthousiast over de nieuwe Anthem surround receivers, die zowel op het gebied van effectieve room correctie als op absolute geluidskwaliteit compleet nieuwe normen zetten. De Performa3 speakers van Revel combineren perfect met Anthem en zijn door de compleetheid in de lijn en hun sublieme prijs/kwaliteitsverhouding naast JBL onze speakerkeuze”. In november voegde de specialist met de Sony VPL-VW500ES 4K projector ook Ultra HD toe aan het toch al uitgebreide gamma van Beter Beeld & Geluid.

De speciaalzaak in Hilversum is "heel enthousiast" over de nieuwe Anthem surround receivers.

Beter Beeld & Geluid wil deze nieuwste ontwikkelingen graag laten zien en horen in de door Mutrox op maat gemaakt referentie home cinema. Dat gebeurt op zaterdag 25 januari in twee sessies, om 10.00 en 14.00 uur. Tijdens deze twee sessies wordt de nieuwe Anthem MRX-710 receiver gedemonstreerd op Revel luidsprekers en Velodyne subwoofer, met de Sony VPL-VW500ES 4K projector als beeldweergever.

Het aantal plaatsen is zeer beperkt, dus Beter Beeld & Geluid raadt aan snel een stoel te reserveren voor één van de twee sessies. Dat kan door een mail te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl of te bellen naar 06-46 22 65 86. Geef in de mail wel even aan welke sessie je wilt bijwonen.

De Sony VPL-VW500ES 4K projector wordt ingezet als beeldweergever.

MERK

EDITORS' CHOICE