NIEUWSTrends Audio

Hi-Stands nieuwe Benelux-importeur Trends Audio

Redactie HiFi.nl | 21 december 2013 | Trends Audio

Hi-Stands uit Hapert is de nieuwe importeur van Trends Audio hifi-producten voor de Benelux. Dat maakte een trotse Eric Beenhakkers, eigenaar van Hi-Stands, aan ons bekend. "Trends Audio uit Hong Kong maakt prachtige spullen voor een werkelijk ongelooflijk lage prijs. We waren al dealer, maar zijn nu erg blij importeur te zijn."

Bang voor de crisis is hij niet. Eric: "Nee, de crisis biedt ons juist kansen. Als mensen minder te besteden hebben, zoeken ze juist naar producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. En die biedt Trends. Dat vinden wij niet alleen, kijk er alle lovende recensies maar op na."

Hi-Stands neemt het importeurschap over van het Audio Design Atelier. Over de overgang zegt Jean Coumans, eigenaar van ADA: "We hadden het gevoel dat er met Trends Audio meer te bereiken was, maar niet door ons. Eric is in onze ogen de meest geschikte kandidaat. Hij staat bekend als zakelijk solide, met een goed netwerk. Daarbij ademt hij de liefde voor muziek en geluidsreproductie."

Het importeurschap van Trends gaat per onmiddellijk in. Hi-Stands levert in eerste instantie onder dezelfde voorwaarden als het Audio Design Atelier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hi-Stands. 

Eric Beenhakkers
Hi-Stands, Venbroek 44 – Hapert
Tel 06-51906814
Mail info@trendsaudio.nl
Website


EDITORS' CHOICE