NIEUWSLa Scala

Hi-Veiling Boston Acoustics RS 326

Redactie HiFi.nl | 17 december 2013 | Boston Acoustics

Opnieuw tijd voor een mooi paar vloerstaanders in de Hi-Veiling, en opnieuw in samenwerking met La Scala. Een model van het Amerikaanse Boston Acoustics, wel te verstaan. Specifieker: de imposante RS 326, in hoogglanzend zwart.

De RS 326, het topmodel van Boston`s Reflection Serie, is een 3-wegspeaker die zowel geschikt is als helft van een stereoduo, of als frontspeaker in een surround-setting. Met z`n 3.5" midrange en twee 6.5" woofers mag je op een stevige bas en heldere middentonen rekenen. Het stijlvolle ontwerp, met z`n slanke lijnen is bovendien een aanwinst voor vrijwel ieder interieur.

Deze set Bostons wordt geleverd zonder doos, maar met de juiste documentatie. Het betreft een demoset. Reguliere prijs per duo is 1200 euro, maar we beginnen deze veiling met het fijne startbod van €400,- voor het paartje!

Nog even een praktische noot: gezien het formaat en gewicht is het absoluut een aanrader om de speakers op te halen bij La Scala in Tilburg. Verzenden kan natuurlijk indien u dat wenst. Voor Nederland geldt een verzendtarief van 50 euro en naar Belgie 75 euro.

Mocht je overigens nog vragen hebben, of gewoon met andere liefhebbers over deze veiling willen babbelen: kom naar het forum van HiFi.nl! We zijn nog in testfase, maar het is al mogelijk om te reageren! Log in met je emailadres en wachtwoord wat je ook voor HiFi.nl gebruikt. Het topic wat speciaal voor deze veiling is aangemaakt vind je hier.

Deze veiling loopt tot donderdag 19 december, 21u


EDITORS' CHOICE