Pink Faun I2S-bridge voor high end-streaming

Redactie HiFi.nl | 27 december 2013 | Pink Faun

Pink Faun introduceert met de I2S-bridge een verbinding tussen je D/A-converter en je computer-based streamer, en meent daarmee de next step in het streamen van je muziek in huis te halen. De I2S-bridge is een PCI Express ‘plug & play’ insteekkaart dedicated voor Windows.

"De Pink Faun I2S-bridge is dé nieuwe referentie in high end-streaming voor muziek en film. Elke DAC werkt intern met het I2S-protocol voor datatransport. Grote gerenommeerde audiomerken gebruiken steeds vaker I2S als ingang op hun top digitaal-analoog converter. Met de I2S-bridge heeft Pink Faun nu de mogelijkheid om deze high end-verbinding tussen een computer-based streamer en DAC te realiseren. Elke vorm van codering/decodering die van toepassing is op andere formaten, zoals bij USB, S/PDIF of Firewire, behoort hiermee definitief tot het verleden."

"De I2S-bridge is leverbaar als een 2-kanaals stereo en een tot 8 kanaals 32bit/192kHz multi channel-uitvoering. De I2S-bridge is een PCI Express ‘plug & play’ insteekkaart dedicated voor Windows. Hiermee wordt gebruikers de mogelijkheid geboden om zelf een keus te maken in een audio-streamer / DAC-configuratie. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de ‘dedicated’ audio-streamers / DAC configuraties van Pink Faun, die eveneens worden aangeboden door Triple M audio shop."

Meer informatie vind je op de website van het merk

Triple M audio shop
Van Deventerstraat 10
3911KH  Rhenen
T: 0317-61 23 58


EDITORS' CHOICE