NIEUWSLa Scala

Hi-Veiling REL 305 subwoofer

Redactie HiFi.nl | 10 december 2013 | R.E.L.

La Scala in Tilburg moet ruimte maken voor nieuwe producten. En wij zijn gevraagd om ze daar een handje bij te helpen. Uit de lijst die we van eigenaar Maarten Teijen hebben gekregen om te veilen, kozen we deze keer de REL 305 subwoofer in een elegante kersen-uitvoering.

REL Acoustics is een bedrijf wat zich heeft toelegd op de productie en verkoop van subwoofers. Of zoals zij dat zelf noemen: sub-bass systems. Een REL subwoofer staat synoniem voor kwaliteit en een mooie verschijning in het interieur, zonder opdringerig aanwezig te zijn. De REL 305 maakt een solide indruk met zijn 19 kilo schoon aan de haak en 300 Watt vermogen.

 

Toch neemt hij niet al te veel ruimte in; voor een subwoofer zijn de formaten zelfs compact te noemen. Ook is de REL 305 flexibel aan te sluiten door middel van RCA, een LFE input en line-in. Dit maakt dat de REL 305 zowel interessant is voor de stereo liefhebber die op zoek is naar meer "laag", als de home cinema adept die meer body wil geven aan het geluid van zijn home cinema set-up. Wil je het allebei? Geen probleem: je kan de REL gelijktijdig aansluiten via LFE, RCA of line in!

De REL 305 in kersen wordt door La Scala geleverd inclusief verpakkingen, documentatie en zes maanden garantie. Het betreft een demo-product met zeer weinig draaiuren. Het inspelen laten we dus aan de winnaar van de veiling over. De adviesverkoopprijs van de REL 305 is 1399 euro, bieden begint bij 475 euro!

Mocht je nog vragen hebben, of gewoon met andere liefhebbers over deze veiling willen babbelen: kom naar het forum van HiFi.nl! Je vindt het forum via HiFi.nl/forum. We zijn nog in testfase, maar het is al mogelijk om te reageren! Log in met je emailadres en wachtwoord wat je ook voor HiFi.nl gebruikt. Het topic wat speciaal voor deze veiling is aangemaakt vind je hier. 


EDITORS' CHOICE