NIEUWSCreek

Creek, van den Hul en Tannoy bij AudioAanZee


Redactie HiFi.nl | 09 december 2013 | Creek
Vlak voor de feestdagen veel nieuwtjes bij AudioAanZee in Den Helder. De hifi-zaak is namelijk dealer geworden van Creek, van den Hul en Tannoy.

Van Creek hebben ze nu de allernieuwste versterker in huis nl; Evolution 50A. "Een zeer muzikale versterker die nu al de meest lovende reviews en awards heeft binnen gesleept."

De Revolution serie van Tannoy met de befaamde Dual Concentric speaker units staan eveneens in de showroom. De vloerstaander DC6TSE Special Edition, en als eerste in Nederland de monitor DC6SE Special Edition. "Ze zijn nog niet helemaal ingespeeld maar de eerste indruk is echt super."

"Van den Hul mag natuurlijk niet ontbreken –  we hebben zeer fraaie analoge interlinks en speaker kabels van de rol in huis gehaald. Importeur HNNY was ook zo vriendelijk om een fraaie display beschikbaar te stellen om de van de Hul kabels te kunnen etaleren."

"Kort geleden hebben we ook besloten om het platte TV geluid aan te pakken in de vorm van twee producten van Monitor Audio waar daadwerkelijk muziek uitkomt in plaats van alleen maar geluid: de Airstream WS100 kubus speakers en de ASB2 soundbar."

"De Airstream WS100 is ontwikkeld als computer speaker, maar presteert ook ongelooflijk goed naast de TV. Met de meegeleverde USB-stick kan er draadloos van de PC gestreamd worden naar de speakers. De ASB2 is een hele grote muzikale soundbar die geen subwoofer nodig heeft, maar dat kan uiteraard wel. Je TV moet wel minimaal 42 inch groot zijn; zo breed is de soundbar. En je kunt muziek vanaf de smartphone en tablet streamen via AirPlay."


EDITORS' CHOICE