Audio Note en Avantgarde bij Audio-Life 14 december


Redactie HiFi.nl | 09 december 2013 | Avantgarde Acoustic

Audio-Life verzorgt op zaterdag 14 december een show met een combinatie van Audio Note-electronica en Avantgarde luidspreker. "Een groots geluid met de impact van een live performance, maar met de souplesse die alleen buizen kunnen brengen..."

Audio Note staat al decennia lang bekend om hun compromisloze apparatuur, gebaseerd op buizentechnologie. Avantgarde kennen de meesten van de grote hoornluidsprekers met de nog grotere sound. Maar dat merk wordt steeds toegankelijker; een tijd geleden werden de relatief bescheiden Uno Fino luidsprekers geïntroduceerd en nu is er de Zero 1, een 'wireless' speaker met maximale integratie van digitale audio, versterking en natuurlijk een topluidspreker.

Avantgarde Acoustic Uno Fino

Helaas is de Zero 1 ten tijde van deze show nog niet beschikbaar, dus zal worden gespeeld met een combinatie in de trant van... Audio Note OTO / Ongaku (twee extremen) en de Avantgarde Duo Omega. Voor de exacte setup moet je natuurlijk langskomen.

Avantgarde Acoustic Duo Omega

"Zorg dat je erbij bent, dan zorgen wij ervoor dat deze wereldcombinatie beter klinkt dan je ooit gehoord hebt!"

Aanmelden
Gezien de verwachtte drukte wordt aanmelden op prijs gesteld. Doe dat via audio-life.nl/show. Alvast bedankt voor je medewerking!

Audio-Life Show
Datum: zaterdag 14 december
Plaats: Hulsterstraat 26a, Buren
Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Tot dan!


EDITORS' CHOICE