NIEUWSCyrus

Cyrus Lyric-primeur Sights & Sounds

Redactie HiFi.nl | 06 december 2013 | Cyrus

De allereerste productiemodellen van de Cyrus Audio Lyric, de nieuwste all-in-one oplossing, zijn deze week in Nederland aangekomen, en vanaf vandaag te bewonderen en beluisteren op de show bij Sights & Sounds in Zutphen.

Met de Lyric biedt Cyrus een all-in-one muzieksysteem van hoogwaardige bouw- en geluidskwaliteit waarin de jarenlange kennis van CD spelers, streaming en versterkers is verwerkt.

De Cyrus Lyric is er in twee uitvoeringen, de Lyric 05 en de Lyric 09, waarbij het grootste verschil te vinden is in de kracht van de versterker: 80W per kanaal voor de Lyric 05 versus 170W voor de Lyric 09. De functionaliteit van beide modellen is gelijk: je krijgt zowel een cd-speler, een UPnP streamer (ook Apple formaten) en FM/DAB+/Internet radio, tevens voorzien van aptX Bluetooth en een analoge en vier digitale ingangen én drie USB-poorten.

Prijs en eerste indrukken
De Cyrus Lyric kan bediend worden met de meegeleverde afstandbediening, de vernieuwde Cyrus App (Cadence), of met behulp van de tiptoetsen op het fraai afgewerkte glazen front. De toesen lichten op door middel van een instelbare bewegingssensor. De advies verkoopprijs voor de Cyrus Lyric 05 is €2.999 en voor de Lyric 09 €3.999. 

Wil je de Cyrus Lyric als eerste bewonderen, dan kan dat vrijdag 6 december(!) tot 20u, of zaterdag de 7de tot 17u, bij Sights & Sounds, Nieuwstad 51 te Zutphen. Ga voor meer informatie naar de website van Sights & Sounds.

MERK

EDITORS' CHOICE