ARTIKELStassen Hifi

Heropening Palazzo Luisterkasteel Stassen Hifi

Werner Ero | 01 augustus 2013 | Fotografie Werner Ero

De afgelopen periode heb ik opmerkelijk veel shows en demo's bezocht. Presentaties die varieerden van de jubileum demo's en het eindfeest ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van Rhapsody, de Triple Musical Days van Chattelin Audio, terwijl ik in dit verhaal extra aandacht besteed aan de heropening van het Palazzo luisterkasteel van Stassen Hifi . Ondanks de enorme verschillen in winkelpand, filosofie, sfeer en productenaanbod, doet het mij goed dat er ondanks de recessie, nog steeds zoveel moeite wordt gedaan om onze mooie hobby blijvend op de kaart te houden. En het mag gezegd worden, aan de presentatie bij Stassen Hifi zal het niet liggen, want die was zowel extreem goed voorbereid als van een hoog professioneel niveau.

Nog maar enkele weken daarvoor vroeg mijn hoofdredacteur nog of ik op zondag 26 mei eventueel gelegenheid had om naar Stassen Hifi in het Limburgse Tegelen af te reizen. Op die dag was er namelijk een persbijeenkomst ter gelegenheid van de heropening. Oftewel een dag die vooral was bedoeld om na de complete make-over, kennis met zowel de winkelfilosofie, het enorme pand, als alle merken en luisterruimtes te komen maken.

Na enig nadenken leek het mij wel wat. Ik had al veel over deze winkel en vooral de omvang en zijn assortiment gehoord en was eigenlijk wel nieuwsgierig wat ik zo ver zuidelijk in Nederland allemaal aan zou gaan treffen.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE