NIEUWS

Lezersaanbieding The Complete Guide to High End Audio


Redactie HiFi.nl | 01 december 2013

Robert Harley is een van dé vooraanstaande autoriteiten op het gebied van high end-audio. Voor de echte liefhebber is zijn geschreven werk daarom een absolute must. En dan bedoelen we niet alleen zijn artikelen voor The Absolute Sound, maar zeker ook zijn boeken – waaronder The Complete Guide to High End Audio.

Dat werk bieden we momenteel als lezersaanbieding aan op HiFi.nl. In deze Complete Guide beschrijft Harley  de nieuwste producten en de laatste audiotechnieken, waarbij hij aandacht schenkt aan de restricties van je budget, het best mogelijke geluid voor je geld, en de meest optimale setopstellingen voor maximale prestaties.

Ga naar de actie-pagina

Herzien en uitgebreid om ook de recentste audiotechnologieën te omvatten, lees je in het met deskundig advies gevulde boekwerk tevens hoe je speakers tot vijftig procent beter kunt laten klinken zonder enige kosten, hoe je valkuilen in het opstellen van je set op simpele wijze kunt voorkomen, én: hoe je precies die ene speaker kunt aanschaffen die het beste aansluit op je wensen.

Ga naar de actie-pagina

Tussen de nieuwe onderwerpen in deze update vind je onder meer computeraudio, muziekservers, draadloze streaming, hi-res digitale audio, internet downloads, HD-radio, Blu-ray audio en hi-res surround. Ook is er ruimte voor een korte cursus over luister-ruimte akoestiek, en aanvullende informatie over audio voor home theater, meerkanaals audio, systeem set-up geheimen, en wat de specificaties en afmetingen van alle componenten nou eigenlijk betekenen.

EDITORS' CHOICE