NIEUWSLinn

Opnieuw Linn LP12 Klinik Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 09 december 2013 | Linn

Beter Beeld & Geluid organiseert zaterdag 14 december opnieuw en op veler verzoek een 'hardKore' Linn Sondek LP12 Klinik. Wat houdt dat in? Dat er vier identieke – of nagenoeg identieke – Linn LP12's opgesteld zullen staan; eentje met het oude gekende subchassis, eentje met het nieuwe 2013 standaard subchassis, eentje met het nieuwe 'Kore' sub chassis en de laatste met de 'Keel'.

Lees het verslag van 9 november voor een sneak preview van wat die verschillende subchassis kunnen doen voor de luisterervaring – al is het natuurlijk nog beter om dat zelf te gaan ervaren.

2013 standaard subchassis

Het nieuwe standaard subchassis onderscheidt zich ten opzichte van het sinds 1993 geproduceerde standaard subchassis doordat het veel torsievaster is, en bovendien een veel inniger contact met het armboard maakt dan voorheen; en dat hoor je!

Kore subchassis

Het Kore subchassis biedt alle voordelen dat het nieuwe standaard subchassis biedt, maar nu met een 'machined from solid' (uit een massief tablet aluminium gefreesd) armboard dat verlijmd is met het subchassis. Zo krijg je eigenschappen die een heel eind richting het 'top of the line' Keel subchassis gaan.

Keel subchassis

Ga daarom op 14 december aanstaande (vanaf 13u) naar Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen voor deze Klinik, waarbij je al deze subchassis kunt horen – en er als toetje een demo van een 'Full Blown' LP12 wordt verzorgd.

Om verzekerd te zijn van een plekje tijdens deze altijd drukbezochte shows, verzoeken de gastheren je wel om een mail te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl met je aanmelding, of te bellen naar 06-4622 6586.

Beter Beeld & Geluid
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
Website / Special 

MERK

EDITORS' CHOICE