Dr. Feickert Analogue Show

A10Audio, Music2 en Feickert Nederland hebben een analoge afsluiter van het jaar 2013 op de kalender gezet: de Dr. Feickert Analogue Show. Gastheer van de muzikale dag is niemand minder dan Chris Feickert.

Als grondlegger, ontwerper en CEO van Dr. Feickert Analogue Products is Chris Feickert natuurlijk de aangewezen persoon om demonstraties te verzorgen met de bekende draaitafelmodellen Woodpecker II, Blackbird II en Firebird.

Voor toonarmen tijdens deze sessies is onder andere gekozen voor de Litouwse AWARD winning Reed 3P, de Kuzma 4Point en Jelco 12 inch. Deze armen zullen tijdens deze dag worden gecombineerd met de Japanse ZYX, en de Hollandse Van den Hul elementen. Ook de Adjust+ software, de wereldberoemde Protractor NG en Platterspeed van Dr. Feickert Analogue zullen uitgebreid aan de orde komen. Middels een klein seminar zal de heer Feickert bovendien alle ins en outs bespreken, en eventuele vragen beantwoorden.

Gezien de verwachte opkomst en het feit dat de ruimte beperkt is, vragen de organisatoren eenieder die er graag bij wil zijn dat van tevoren even aan te geven via één van de volgende adressen;

Dr. Feickert Analogue Show
Zaterdag 28 december van 12 tot 17u

A10Audio/Room4Music
Burgemeester Roelstraat 10
1064 BM in Amsterdam

MERK

EDITORS' CHOICE