NIEUWS

Feestelijke opening Wide Screen Audio Gent


Redactie HiFi.nl | 24 november 2013

In Gent heeft de speciaalzaak Wide Screen Audio onlangs zijn deuren geopend, wat natuurlijk schreeuwt om een opendeur slash kennismakingsweekend.

Wide Screen Audio is een concept store voor enthousiastelingen van fantastische muziek- en beeldweergave, waar je op zaterdag 30 november en zondag 1 december van harte welkom bent voor luistersessies en live muziek.

Wide Screen Audio heeft zijn aanbod gepresenteerd in een gezellige huiskamersfeer opgesteld staan, klaar om beluisterd te worden. Aan de muren hangt kunst, die eveneens te koop is. De zorgvuldig uitgekozen selectie van audio- en videoprojectie-apparatuur beslaat onder meer de merken Avantgarde Acoustics, Accuphase, McIntosh, Leben, DeVore Fidelity, Naim, Quad, Rega, Well Tempered Lab, Dynavector, Klipsch (Heritage reeks), Velodyne, Transmission Audio, Davone Ray, Sony projectors en Vovox kabels.

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december van 10-19u organiseert Wide Screen Audio een opendeur-evenement met onder meer luistersessies en live muziek. De entree is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt . Om zeker te zijn schrijft u zich best in door een e-mail te sturen naar info@widescreenaudio.biz. Het complete programma vind je hier

Wide Screen Audio B.V.B.A
Zwijnaardsesteenweg 75
9000 Gent – Belgium
T. +32.475.56.50.55
E. info@widescreenaudio.biz
Website

Samowar is een van de live optredens, zaterdag 30 november om 15u. Samowar is het solo electronicaproject van Leen Diependaele. Met enkel stem en subtiele beats worden de songs via een loopstation laagje per laagje opgebouwd; "Het resultaat is op zijn minst een authentiek geluid, soms kwetsbaar en lichtjes experimenteel."

EDITORS' CHOICE