NIEUWSAVNUE

Bowers & Wilkins Soundtasting bij Audio TV Centrum

Redactie HiFi.nl | 19 december 2013 | Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins tourt met de Soundtasting Roadshow langs speciaalzaken in de Benelux. Je leest er hier een uitgebreid verslag van. We komen binnenkort met de kalender voor 2014, maar er staan eerst nog wat december-data op de agenda. Zo kun je zaterdag 21 december bij Audio TV Centrum in Eindhoven terecht voor de laatste show van het jaar.

De Soundtasting Roadshow is een tournee langs verschillende steden in de Benelux, waarbij de aandacht uitgaat naar het proeven van het beste wat de innnovatieve geluidsoplossingen van Bowers & Wilkins te bieden hebben. Je kunt er rekenen op een compleet scala aan audioproducten, zoals de 800 Diamond Serie, de in 2013 geïntroduceerde home cinema oplossingen, en bijvoorbeeld de CM10, het nieuwe vlaggenschip van de CM-Serie.

Andere geluidsoplossingen die Bowers & Wilkins demonstreert zijn multifunctionele luidsprekers voor in en om het huis, nieuwe hoofdtelefoons (P3, P7) en diverse streaming audio-producten, waaronder de vernieuwde Zeppelin Air.

Lees ook ons recente Soundtasting-verslag

Zaterdag 21 december is Audio TV Centrum in Eindhoven toneel van de Bowers & Wilkins Soundtasting Roadshow. Tijdens de show verzorgt Prowines een wijnproeverij.  Zo kunt u onder het genot van een wijntje genieten van de beste geluidsoplossingen. Mis het niet!

Audio TV Centrum
Geldropseweg 75
5611 SE Eindhoven
Tel. 040-2111865
Website

Informatie over al deze geluidsoplossingen? Kijk dan op de Bowers & Wilkins Special

MERK

EDITORS' CHOICE