Bowers & Wilkins Soundtasting Studio Wilbert

Redactie HiFi.nl | 05 december 2013 | Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins tourt met de Soundtasting Roadshow langs speciaalzaken in de Benelux. Je leest er hier een uitgebreid verslag van. We komen binnenkort met de kalender voor 2014, maar er staan eerst nog wat december-data op de agenda. Zo kun je zaterdag 14 en zondag 15 december bij Studio Wilbert in Utrecht terecht.

De Soundtasting Roadshow is een tournee langs verschillende steden in de Benelux, waarbij de aandacht uitgaat naar het proeven van het beste wat de innnovatieve geluidsoplossingen van Bowers & Wilkins te bieden hebben. Je kunt er rekenen op een compleet scala aan audioproducten, zoals de 800 Diamond Serie, de in 2013 geïntroduceerde home cinema oplossingen, en bijvoorbeeld de CM10, het nieuwe vlaggenschip van de CM-Serie.

Andere geluidsoplossingen die Bowers & Wilkins demonstreert zijn multifunctionele luidsprekers voor in en om het huis, nieuwe hoofdtelefoons (P3, P7) en diverse streaming audio-producten, waaronder de vernieuwde Zeppelin Air.

Lees ook ons recente Soundtasting-verslag

Meet the Experts
Zaterdag 14 en zondag 15 december is Studio Wilbert in Utrecht toneel van de Soundtasting Roadshow. Tevens is er dat weekend een speciale gast om de presentaties te verzorgen: John Dibb, Senior Development Engineer van Bowers & Wilkins. Aan de hand van verschillende muziekfragmenten zal John je meenemen en inzicht geven in de unieke ontwerptechnology van de Bowers & Wilkins 800 Diamond, inclusief de nieuwe 805 Maserati.

Tijdens de masterclass gebruikt hij het vlaggenschip; Dé Bowers & Wilkins 800 Diamond, aangestuurd door dCS Vivaldi, Spectral DMC 30 SS2 en de nieuwe Spectral DMA 300. Natuurlijk is er gedurende deze twee uur durende masterclass ook de ruimte om vragen te stellen. Tijdens het weekend staan bovendien in alle luisterruimtes de Bowers & Wilkins 800 Diamond modellen (inclusief de nieuwe CM10) in het zonnetje.

Meld je aan via de website van Studio Wilbert

Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3511 GM Utrecht
Tel. 030-2319874
Website

Informatie over al deze geluidsoplossingen? Kijk dan op de Bowers & Wilkins Special

MERK

EDITORS' CHOICE