Streaming4Home presents Wadia Intuition 01

Redactie HiFi.nl | 25 november 2013 | Wadia

"De eerste ontmoeting met de Wadia Intuition 01 is moeilijk te beschrijven. Strakke, schelpvormige lijnen omsluiten de technische parel die het hart vormt van deze unieke versterker. Zijn opvallende sculptuur lijkt niet van menselijke hand te komen, maar is toch echt ontwikkeld in de Verenigde Staten, en vormgegeven in Italië..." 

De tekst voor de introductie van de Wadia Intuition 01 bij Streaming4Home laat er weinig twijfel over bestaan: in Kamerik zijn ze érg te spreken over deze nieuwe aanwinst in het assortiment. Ruim 25 jaar expertise in digitaal-analoogomzetting is samengevoegd met een efficiënte, 350Watt (@ 4Ohm) sterke Klasse D-versterkerschakeling in een product dat digitale bronnen aankan tot 32bit/384kHz inclusief DSD-weergave.

"Met de Wadia Intuition 01 is streaming op hoog niveau wel heel makkelijk geworden. Tevens sluit deze fenomenale versterker naadloos aan bij onze eigen Streaming4Home music servers of -streamers, of de Aria music server." Om af te trappen wordt er daarom zaterdag 30 november een luistermiddag georganiseerd. "Samen met een van onze eigen Music servers én de Revel F208 luidsprekers hebben wij een top-combinatie in huis waarmee u de Wadia Intuition 01 uitstekend kan beoordelen!" Ook is er een speciaal aanbod, geldig tijdens het event, op de Intuition 01 in combinatie met één van de drie eerder genoemde servers of streamers.

Streaming4Home
Hallehuis 1
3471 EC Kamerik
T. 0348-746130
E.  info@streaming4home.nl
Website / Special Page
twitter.com/Streaming4Home


EDITORS' CHOICE