NIEUWSTannoy

Community Hi-Veiling Tannoy Home Cinema

Redactie HiFi.nl | 15 november 2013 | Tannoy

Versterkers, luidsprekers, Bluetooth radiootjes of andere losse componenten? Nee, deze keer weer een complete set in de Hi-Veiling. En geen kleintje! Het vijfdelige Tannoy Arena Highline luidsprekersysteem heeft meer dan genoeg in zijn mars om je huiskamer met volwaardig home cinema-geluid te vullen, en dan maken we het plaatje ook nog eens rond met een REL T1 subwoofer voor die extra kick in het laag.

De Tannoy Arena-serie kent meerdere samenstellingen, maar deze Highline-set bestaat uit de 500 Tower (tweemaal), de 500 Center, en twee satellietspeakers met bijbehorende stands voor de back channels – plus de subwooferkeuze van Maarten Teijen (eigenaar La Scala), de REL T1. Een prachtige, huiskamervriendelijke combinatie die bewijst dat stijl niet ten koste hoeft te gaan van prestaties, zo roemde What Hifi de serie in een ronkende vijf sterren-review.

Word lid! Doe mee!

Het geheel betreft een demoset (verpakkingen niet aanwezig), nauwelijks gebruikt, waar La Scala zes maanden garantie aanbiedt. Totaalprijs van deze elegante thuisbiosknaller is maar liefst 5300 euro, maar de Hi-Veiling start al bij een openingsbod van €1950. En dan wordt het systeem ook nog (gratis) in Nederland of België door Maarten persoonlijk bezorgd. 

Deze veiling loopt tot maandag 18 november, 21u


EDITORS' CHOICE