NIEUWSAktyna

Aktyna luidspreker- en apparatenvoetjes bij Akiko Audio

Redactie HiFi.nl | 15 november 2013 | Aktyna

Luidsprekers geven energie door aan de ondergrond, hetgeen resulteert in een onnauwkeurig ‘boemerig’ laag. De ondergrond gaat meedoen met de weergave van uw muziek; dat tast de natuurlijkheid aan in het gehele toonbereik. Apparatuur heeft bewegende delen en transformatoren aan boord; ook hier ontstaan ongewenst vibraties. Om die reden heeft Aktyna een aantal oplossingen in huis, waar je nu voor bij Akiko Audio terecht kunt.


De isolerende voetjes van het merk Aktyna, die elk uit zeven delen geanodiseerd aluminium zijn opgebouwd, zorgen ervoor dat deze ongewenste vibraties geabsorbeerd worden. Het model EVO2 door trillingen in warmte om te zetten en het model DYNARIS met behulp van piezo elektrische materialen, waardoor trillingen in onschuldige stroompjes worden omgezet.

Het plaatsen van de Aktyna voetjes moet zorgen voor een hoorbare verbetering van de muziekweergave, vooral in het laag en in het stembereik. Ter test, voor de broodnodige eigen ervaring, te beluisteren in de ontvangstruimte bij Akiko Audio; voor meer info en prijzen kun je terecht op de website.

EDITORS' CHOICE