NIEUWSTivoli Audio

Tivoli Audio introduceert Music System Two+

Redactie HiFi.nl | 13 november 2013 | Tivoli Audio

Nieuws van Tivoli Audio: het merk introduceert de Music System Two+, een moderne variant van het bekende alles-in-één systeem van Tivoli. Het originele model kreeg twee upgrades om met het huidige assortiment nog verder in te springen op de manier waarom men tegenwoordig muziek luistert.

De wereld gaat digitaal, en met de Music System Two+ wil Tivoli Audio vooraan meelopen. De nieuwe versie biedt daarom naast de features van de bestaande Music System twee belangrijkse upgrades: Bluetooth en digitale radio. Ofwel directe toegang tot je draagbare digitale muziekcollectie en een snel groeiend aantal DAB, DAB+ en DMB-zenders. Over DAB en DAB+ zullen we overigens binnenkort een uitgebreid achtergrondstuk publiceren, want die wereld van digitale radio is inmiddels wel weer aan een stukje duiding toe. 

Wel is de ingebouwde cd-speler verdwenen, maar met een reden: "De kans dat u naast bovenstaande opties ook nog cd’s zou willen afspelen, schatten we zo klein in dat die cd-speler makkelijk kon vervallen. Tenslotte slaat ook u vast liever digitale muziek op dan een stapel cd-doosjes."

Verder bleef al het goede behouden, van de afzonderlijke versterkers per kanaal en de speciaal voor de Music System ontworpen drivers tot de instelbare subwoofer. Het eigen SpacePhase™ moet een kamerbreed klankbeeld verzorgen, en de dubbele baspoorten dragen bij aan een solide laagweergave. Tot slot biedt de Music System 2+ een makkelijk afleesbaar display met instelbare verlichting, een dubbele digitale wekker met batterij-backup, een afstandsbediening, en sluimer- en slaaptimers. 

Kenmerken

  • DAB/DAB+/DMB/FM RDS
  • Draadloze Bluetooth-technologie
  • Speelt draadloos muziek van smartphones, tablets en andere Bluetooth-apparatuur
  • Ontvangstbereik minimaal 9 meter
  • Bluetooth® versie 2.1 + EDR

De Tivoli Audio Music System Two+ is (op bestelling) verkrijgbaar voor €699,-. Kijk voor meer informatie op de website.

Kijk ook eens op onze Tivoli Audio Special


EDITORS' CHOICE