NIEUWSNaim Audio

Naim Show bij It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 18 november 2013 | Naim Audio

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november organiseert importeur Latham Audio in samenwerking met Hifistudio It Harkstee een show met daarin de nieuwste geïntegreerde versterkers van Naim als middelpunt.

Over deze versterkers heeft HiFi.nl eerder al uitgebreid geschreven, zoals It Harkstee ook aanhaalt in de showaankondiging; "Elk nieuw model streeft zijn voorganger ruimschoots voorbij op het gebied van detaillering, ruimtelijkheid en tonale rijkdom en als serie geven ze bijna achteloos een duidelijke blik op de nieuwe klankmatige koers die Naim sinds een tijdje vaart."

"Ik zei het al eerder, maar ik herhaal het nog maar eens: wat mij betreft is dat een verrijking. Wat bedoeld was als een evolutie wordt op die manier stiekem toch nog een revolutie. Meer ruimtelijkheid en meer klankkleur leiden tot een betere overdracht van emotie en meer betrokkenheid van de luisteraar, maar daarbij weten ze de sterke punten uit het verleden ook in stand te houden. Meer muziek dus.“

De hele recensie kun je hier lezen. Zelf ervaren, dat kan dus bij de vernieuwde winkel in Twijzelerheide, op vrijdag 22 (13-21u) en zaterdag 23 (11-17u) november. 

Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
Website

MERK

EDITORS' CHOICE