NIEUWSStassen Hifi

Eindejaarsshow Palazzo luisterkasteel Stassen Hifi


Redactie HiFi.nl | 20 november 2013

De decembermaand is ieder jaar goed gevuld met eindejaarsshows, en de eerste aankondiging kan dan inmiddels ook al op de agenda. Stassen Hifi liet bij de feestelijke heropening van het verbouwde Palazzo al weten met een aantal evenementen uit te gaan pakken, en de eindejaarsshow is daar een prima onderdeel van.

Dat ze daarmee niet hoeven te wachten tot de donkere dagen rond kerst en oud & nieuw, bewijzen ze door zondag 1 december de deuren te openen om je via diverse demonstraties en workshops kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Hifi en Home Cinema.

Neem een kijkje in het Palazzo middels onze virtuele tour

Vanaf 12u vindt in het Palazzo luisterkasteel een verscheidenheid aan demonstraties plaats van toonaangevende merken zoals Yamaha, Bowers & Wilkins, Kef, Hegel, Avantgarde Acoustic, Focal en Bluesound. Vanwege de succesvolle wereldpremière van Auro-3D voor thuisbioscopen tijdens de heropening van het Palazzo luisterkasteel, zullen er gedurende deze dag tevens diverse demonstraties plaatsvinden in het “Certified Auro-3D Home Theater” van Stassen Hifi.

Theo Wubbolts, hoofdredacteur van Hifi Video Test, zal een onderhoudende lezing verzorgen onder de titel 'Het mysterie dat geluid heet – Zinnenprikkelende muziek omlijst met boeiende wetenswaardigheden'. De hoogste kwaliteit opnames op gebied van zowel pop, jazz, klassiek als eigen opnames worden daarbij ten gehore gebracht. Een historisch overzicht over het registreren van muziek, het opstellen van geluidsapparatuur en een 'hoorcollege' over ons zintuig maken tevens deel uit van het programma. Theo Wubbolts neemt bezoekers mee in zijn passie voor muziek!

De eindejaarsshow vindt zondag 1 december plaats in het Palazzo luisterkasteel van Stassen Hifi, Grotestraat 23 in Tegelen (bij Venlo) en is voor iedereen vrij toegankelijk van 12 tot 17u.

Voor meer informatie over Stassen Hifi kun je terecht op de website, het YouTube-kanaal, Twitter & Facebook, en natuurlijk bij ons verslag van het eerdere showweekend

EDITORS' CHOICE