Bowers & Wilkins Soundtasting Poulissen

Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2013 | Bowers & Wilkins

Ook Poulissen Audio Video Center in Roermond is gastheer voor de Bowers & Wilkins Soundtasting Roadshow, en wel op zaterdag 2 en zondag 3 november aanstaande. 

De Soundtasting Roadshow is een tournee langs verschillende steden in de Benelux, waarbij de aandacht uitgaat naar het proeven van het beste wat de innnovatieve geluidsoplossingen van Bowers & Wilkins te bieden hebben. Je kunt er rekenen op een compleet scala aan audioproducten, zoals de 800 Diamond Serie, de in 2013 geïntroduceerde home cinema oplossingen, en bijvoorbeeld de CM10, het nieuwe vlaggenschip van de CM-Serie.

Andere geluidsoplossingen die Bowers & Wilkins demonstreert zijn multifunctionele luidsprekers voor in en om het huis, nieuwe hoofdtelefoons (P3, P7) en diverse streaming audio-producten, waaronder de vernieuwde Zeppelin Air.

Lees ook ons recente Soundtasting-verslag

Poulissen Audio Video Center wil zoveel mogelijk liefhebbers van het allermooiste geluid een plekje gunnen tijdens deze bijzondere show. Daarom zijn er in totaal vijf sessies van ongeveer anderhalf uur. Zaterdag 2 november zijn de shows om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Zondag 3 november bent u van harte welkom om 13:30 of 15:30 uur. We stellen het op prijs als u tijdig aanwezig bent. 

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Website / Special Page 

Informatie over al deze geluidsoplossingen? Kijk dan op de Bowers & Wilkins Special

MERK

EDITORS' CHOICE