NIEUWSiEar Tilburg

Bowers & Wilkins Soundtasting bij iEar'

Redactie HiFi.nl | 14 november 2013 | Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins heeft een nieuw Soundtasting event op de kalender gezet: medio november kun je in het weekend van 15 en 16 bij iEar' terecht om goed geluid én goed voedsel te proeven.

In de herfst van 2013 toert Bowers & Wilkins door de Benelux. De hoofdacts tijdens deze Bowers & Wilkins ‘Soundtasting’ Roadshow zijn innovatieve en revolutionaire oplossingen die geluid laten klinken zoals het bedoeld is.

Liefhebbers zijn welkom om in de juiste omgeving kennis te maken met True Sound – geluid, zoals geluid bedoeld is. Van de referentie 800 lijn en geavanceerde AirPlay-muzieksystemen tot kwalitatief zeer hoogstaande inbouwluidsprekeroplossingen; tijdens de ‘Soundtasting’ Roadshow zijn de innovaties van Bowers & Wilkins met eigen ogen én oren te ervaren. Een verslag van een eerdere editie lees je hier.

Tekst & uitleg bij een eerdere editie

Geluidsoplossingen
Tijdens de Bowers & Wilkins ‘Soundtasting’ Roadshow kun je kennis maken met een variëteit aan producten van Bowers & Wilkins, waaronder de in 2013 geïntroduceerde CM10 luidsprekers, de Panorama 2 soundbar, multifunctionele speakers voor in en om het huis, nieuwe hoofdtelefoons en diverse streaming audio-producten.

Bowers & Wilkins CM10, het nieuwe vlaggenschip van de CM-serie

Op 15 & 16 november strijkt de Soundtasting Roadshow neer bij iEar’ in Tilburg. "De deur staat open voor iedereen die zelf wil ervaren hoe natuurgetrouw geluid kan worden weergegeven. Wij leiden u graag rond, onder het genot van een hapje en drankje, langs alle oplossingen die Bowers&Wilkins vandaag de dag biedt."

Home Cinema
"In ons Home Theater stellen wij het Bowers & Wilkins Mini Theatre systeem op, een zeer compact meerkanaals geluidssysteem, als ook een grote Home Theatre opstelling uit de Bowers & Wilkins CM-serie."

Draadloze muzieksystemen met AirPlay Audio Streaming
"De Bowers &Wilkins Zeppelin Air, A7, Z2 en A5 zijn unieke compacte draadloze audio streaming systemen, waarmee wij u graag nader kennis laten maken."

Audio installaties
"In onze luisterruimtes kunt u kennis maken met de diverse hifi installatie van Bowers & Wilkins, uit de 600-serie, de unieke PM1 monitoren en de CM-serie."

Custom Install / inbouw luidsprekers
"Oplossingen voor zowel stereo als filmgeluid, ingebouwd in wand of plafond, Bowers & Wilkins heeft er een groot en uniek aanbod in. Op elk prestatieniveau een oplossing, tot en met high-end. Laat u verrassen met de geluidskwaliteit die vanuit een muur kan worden weergegeven. Wie wil dat niet, het perfecte geluid, zonder een luidspreker of kabel te zien."

High-end Audio
"Bowers & Wilkins staat natuurlijk al jaren aan de top van de high-end audio, met haar Nautilus en 800-serie producten. In onze high-end luisterruimte laten wij u genieten van de top luidsprekersystemen CM10 en 802 Diamond."

Hoofdtelefoons
"Individueel genieten van uw favoriete muziek, daarvoor ontwikkelde Bowers & Wilkins een prachtige lijn hoofdtelefoon, met in-ear, portable, hifi en high-end modellen. Luister er ook eens naar tijdens de Bowers & Wilkins Soundtasting dagen bij iEar’."

Actieve luidsprekers, TV speakers en nog meer innovatie luidsprekeroplossingen
"Een innovatieve luidsprekerfabrikant als Bowers & Wilkins biedt voor elke vraag een oplossing. Zo is de Panorama 2 ’s werelds beste soundbar en biedt Bowers & Wilkins met de AM-1 luidsprekers een set compacte speakers die overal te plaatsen zijn, ook buiten, voor een voortreffelijke muziekweergave."

"Ook zo benieuwd geworden? Loop dan geheel vrijblijvend op vrijdag 15 of zaterdag 16 november binnen bij iEar’ en laat u onder deskundige leiding van Bowers & Wilkins-medewerkers meenemen in de wondere wereld van één van ’s werelds beste luidsprekerfabrikanten."

Bowers & Wilkins Soundtasting Roadshow
iEar' | Ultimate Sound and Vision
St. Ceciliastraat 28
5038 HA Tilburg
013-5443510 | iear@iear.nl | www.iear.nl

 

MERK

EDITORS' CHOICE