NIEUWSKEF

KEF Blade Event 25 en 26 oktober


Redactie HiFi.nl | 24 oktober 2013 | KEF

KEF en Het Eringa Geluid in Leeuwarden organiseren vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober luistershows rond de bekende KEF Blade. Zaterdag kun je in de winkel terecht, op vrijdag heeft Eringa een speciale locatie gepland: De Ark, aan de Zuidergracht in Leeuwarden.

Speciaal voor de vijftigste verjaardag van KEF is twee jaar geleden besloten om van de in 2009 ontwikkelde Concept-Blade een productiemodel te maken. Hoewel de Blade er niet uitziet als enige andere door KEF ontworpen en geproduceerde luidspreker, kan de Blade toch alleen maar van KEF zijn. Het betreft een ambitieuze high-end luidspreker die er niet alleen uniek uitziet maar ook prestaties van topniveau belooft. De gestroomlijnde KEF Blade bevat de meest vooruitstrevende technologie die KEF momenteel te bieden heeft.

Lees meer over de KEF Blade

Het Eringa Geluid heet iedereen van harte welkom om bij de exclusieve luistersessies van de KEF Blade aanwezig te zijn. Vrijdag 25 oktober vinden er demonstraties plaats in De Ark (Zuidergracht, tegenover Nieuweweg 3, Leeuwarden), op zaterdag 26 oktober kun je bij Eringa terecht (Oostergrachtswal 125a). Meer info via 058-2138787 of info@eringa.eu. 

MERK

EDITORS' CHOICE