NIEUWSFocal

Hi-Veiling Focal Bird 2.1

Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2013 | Focal

De komende dagen in onze Hi-Veiling: het complete muzieksysteem Focal Bird 2.1 (lees hier de recensie uit Music Emotion). Een stijlvol satellietluidsprekersysteem met een versterker met ingebouwde subwoofer die op diverse bronnen aangesloten kan worden.

De Bird 2.1 is onderdeel van de Focal New Media Collection, de ‘Spirit of Sound’ serie waartoe bijvoorbeeld ook de Spirit One hoofdtelefoon en de Focal XS Book behoren. Het systeem bestaat uit twee speakers en de Focal Power Bird. De luidsprekers worden geleverd met verschillende standaards, een ronde voet of een kruisvoet, maar je kunt ze ook aan de muur (of het plafond) bevestigen. Er zijn drie speakervarianten: Little Bird, Bird en Super Bird.

Deze satellietspeakers worden aangestuurd door de Power Bird, een versterker die diverse bronnen (zoals DVD en Blu-ray), bedraad (twee keer digitaal en twee keer analoog) of wireless (iPod/iPad/iPhone) kan afspelen. Om met iDevices te kunnen streamen, heb je overigens wel de optioneel leverbare iTransmitter nodig. Ook kun je vanaf je computer streamen met de eveneens optionele USB Transmitter.

Wij veilen de Focal Bird 2.1 met de Bird speakers. Een pakket met een winkelwaarde van 899 euro, maar leden van onze Community kunnen bieden vanaf 375 euro.

Lees alles over de HiFi.nl Community op onze Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE