NIEUWSMarten

Luistershow Gydotron Audio met Marten en Ayre

Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2013 | Marten

We schreven er al eerder over: de Belgische speciaalzaak Gydotron Audio is verhuisd. Om dat nieuwe onderkomen te vieren, houdt Gydotron meer luistershows. Aanstaande zaterdag 12 oktober staan de merken Marten en Ayre in het zonnetje.

Gedemonstreerd wordt met de Ayre AX-5 en Ayre C-5xeMP sacd-speler, die een setje Marten Bird aansturen. “De Bird 2 uit de Heritage reeks is een 3-weg system met een ‘state of the art’ geluidsweergave. Geen klein systeem, maar een volwassen speaker die in staat is om een zeer realistisch beeld neer te zetten”, meldt Gydotron.

De Ayre AX-5 is volgens Gydotron “een revolutionaire versterker die breekt met alle standaarden en tradities”. Een nieuw ontwikkelde vermogensversterker die gebruikmaakt van technieken die tot nu toe vooral geliefd waren bij hoofdtelefoonversterkers, maar door Ayre werd toegepast als ultieme stroombron voor de luidspreker. Dat in combinatie met de C-5xeMP sacd-speler zorgt voor een systeem waarmee je muziek wilt blijven afspelen.

Je bent komende zaterdag van 13.00 uur tot 21.00 uur welkom in de winkel van Gydotron Audio op de Turnhoutsebaan 241 in Wijnegem om deze set met eigen ogen en oren te komen bekijken en natuurlijk beluisteren.


EDITORS' CHOICE