NIEUWSKEF

KEF luistershow bij Koetsier Audio


Redactie HiFi.nl | 26 oktober 2013 | KEF

Ook in oktober houdt Koetsier Audio weer een bijzondere luistershow. Op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 oktober staan van 14.00 tot 22.00 uur de luidsprekers van KEF centraal. Met de befaamde KEF Blade voorop.

In de Koetshoeve (foto hierboven) zullen deze opvallende luidsprekers worden aangestuurd door de Hegel P20 Balanced Pre amplifier, de H20 Power amplifier en de CDP4. “Noors design van topklasse en volledig passend in het hoogwaardige kwalitatieve assortiment dat wij vertegenwoordigen”, meldt Hans Koetsier.

Naast de KEF Blade zijn ook andere speakers van KEF te beluisteren, zoals de Reference Series, R Series, E-305 en de nieuwe X300W. Verder worden ook de hoofdtelefoons M200 en M500 gedemonstreerd, terwijl je kunt genieten van een goed glas wijn uit de wijnkelder van Koetsier met een daarbij behorend hapje.

Koetsier nodigt je uit om je eigen cd’s of LP’s mee te nemen om op deze topset van je eigen muziek te kunnen genieten. En mocht je nu niet kunnen op zondag 27, maandag 28 of dinsdag 29 oktober, dan is het altijd mogelijk op een ander tijdstip een afspraak te maken voor een bezoek aan de Koetshoeve aan de Schoolweg 31 in Veeningen (Drente).

MERK

EDITORS' CHOICE