NIEUWSLibratone

De Loop, meest veelzijdige speaker van Libratone tot nu toe

Redactie HiFi.nl | 06 oktober 2013 | Libratone

Naar eigen zeggen heeft Libratone “wederom de grenzen van home audio verlegd” met de introductie van de Loop. “Een veelzijdige speaker die adembenemend stereogeluid en het gemak van draadloos AirPlay-streaming combineert”, meldt de Deense fabrikant in een persbericht.

Je kunt de Libratone Loop op verschillende manieren gebruiken. De luidspreker kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, of op een plank of tafel worden gezet. Volgens het Deense merk maakt het niet uit waar je de Loop plaatst, hij blijft net zo krachtig. De nieuwe luidspreker is niet alleen voorzien van Libratone’s karakteristieke Italiaanse wol, de Loop heeft verwisselbare covers in een aantal frisse kleuren die eenvoudig te verwisselen zijn. Extra covers zijn los verkrijgbaar en passen zo in ieder hedendaags interieur.

Net als de rest van de productfamilie werkt de Libratone Loop naadloos met iPad, iPhone en Android of Mac/PC en levert uitstekend geluid door middel van AirPlay of DLNA. Door Libratone’s PlayDirect technologie kan de speaker ook zonder WiFi netwerk gebruikt worden.

Gebaseerd op de karakteristieke stijl uit Scandinavië heeft de Libratone Loop een licht en clean design. “Dankzij de ronde vorm van de speaker, levert de Loop alle gemak en vrijheid van draadloos geluid zonder compromis op de geluidskwaliteit. De ingebouwde Digital Signal Processing en de digitale versterker in samenwerking met de ribbon-based tweeters leveren een kristalheldere FullRoom stereogeluidservaring. Slechts één geluidsbron die genoeg kracht heeft om een prestatie van formaat te leveren”, besluit de fabrikant.

De Libratone Loop is vanaf deze maand in de kleuren Pepper Black, Salty Grey of Raspberry Red te koop bij geselecteerde retailers, Apple Stores en Apple Online voor 499. Extra covers zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, waaronder Pineapple Yellow, Passion Pink, Plum Purple, Petrol Blue en Icy Blue.


EDITORS' CHOICE