ARTIKEL

Hifidelity 47 - Lezersbezoek Mark Jansen

Jubileumnummer 50 komt steeds dichterbij, we zijn op de redactie inmiddels aan het aftellen. Maar voor het zover is, hebben we eerst nog Hifidelity XS nummertje 47 te gaan. Nu eens geen apparatuur, winkel of merk in de spotlights, maar een bijzonder bezoek aan één van onze lezers. Tenminste, wij hopen dat ie nog steeds meeleest.

Mark Jansen was namelijk wat je noemt een échte audiofiel. Was ja, want in plaats van te genieten van zijn hifiset en de daarop afgespeelde muziek, was hij alleen maar bezig met het verder aanpassen van zijn systeem. Zijn passie werd een plaag, zijn liefde een last en zijn hobby een hobbel. Hij ging haast ten onder aan het hifi-virus. Wat dan op zich weer heel ironisch is, want Mark was duiker van beroep.

Hij greep in ieder geval rigoureus in. Mark verkocht zijn imposante hifi-set en haalde een compact systeem van Bang & Olufsen in huis. Hij blij, zijn vriendin blij en wij blij. Want wij vonden zijn verhaal zó bijzonder, dat we het graag met jullie delen. Lees het hieronder in de Hifidelity XS 47.

 


EDITORS' CHOICE