NIEUWSTeufel

Hi-Veiling Teufel T400 theater set

Redactie HiFi.nl | 01 oktober 2013 | Teufel

Nieuwe week, nieuwe veiling. Dit keer met de T400 theater set van Teufel, een complete surround sound oplossing voor in de huiskamer. Adviesprijs duizend euro, bieden vanaf iets minder dan de helft van dat bedrag.

De T400 theater set van Teufel is gebaseerd op de T400. Door deze twee vloerstaanders uit te breiden met een T 110C centerspeaker, twee T 110D dipool rear speakers en een T 1000SW subwoofer, ontstaat een complete surround sound stereo set om je eigen thuisbioscoop mee te creëren.

Het grote voordeel van een dergelijke set-up is ook de muziekweergave van deze sets erg goed is, hetgeen bij gangbare home cinema sets nog wel eens kan tegenvallen. De center speaker beschikt over hetzelfde midrange chassis als de grote front speakers, wat een optimaal en vooral evenwichtig klankbeeld aan de front zijde garandeert. Bovendien zorgt de naar achter geplaatste tweeter op de center speaker voor een perfecte impulsweergave en duidelijke spraakweergave, zelfs in dynamische actiescènes.

Normaal kost de Theater 400 van Teufel 999 euro, maar in deze veiling speciaal voor leden van de HiFi.nl Community begint het bieden bij 499 euro. Je hebt tot donderdagavond 3 oktober 21.00 uur om je bod uit te brengen.

MERK

EDITORS' CHOICE