Hi-Veiling Lyngdorf SDA2175 en DPA-1

Redactie HiFi.nl | 28 september 2013 | Lyngdorf Audio

De komende dagen hebben we voor leden van onze Community een wel heel bijzondere set in onze Hi-Veiling. Namelijk een SDA2175 eindversterker en DPA-1 digitale voorversterker van Lyngdorf.

Peter Lyngdorf is niet alleen bekend van winkelketen Hifi Klubben of als (mede)eigenaar of zelfs (mede)oprichter van beroemde merken als DALI, NAD, Gryphon en Snell Acoustics. Nee, hij is ook nog eens betrokken bij de ontwikkeling van het audiomerk dat zijn eigen naam draagt.

De SDA 2175 is een high-performance eindversterker die zonder compromissen werd ontworpen. Zeker geen gewone klasse D eindversterker, want de SDA 2175 heeft namelijk een veel lagere feedback dan de meer conventionele klasse D versterkers. Samen met de DPA-1, een echte digitale voorversterker, krijg je met deze set volgens Lyngdorf “toegang tot het echte geluid van je audiosysteem”. De DPA-1 is veel meer dan een voorversterker, de RoomPerfect room correction technologie zorgt voor de best mogelijke beleving in iedere ruimte.

Deze set met de SDA 2175 en DPA-1 heeft een gezamenlijke winkelwaarde van zo’n 4500 euro. Wij zetten in op minder dan de helft van dat bedrag, je kunt bieden vanaf 2000 euro. Doe dit wel vóór maandag 30 september 21.00 uur, want dan sluit deze Hi-Veiling.

MERK

EDITORS' CHOICE