Aelivé nieuwste Nederlandse dealer McIntosh

Redactie HiFi.nl | 27 september 2013 | McIntosh

Het McIntosh dealernetwerk is een dealer rijker, zo laat importeur New TransTec ons weten. Voor de provincie Zuid-Holland heeft het een samenwerking gesloten met Aelivé in Bergambacht.

“New TransTec heeft gekozen voor Aelivé vanwege de klasse en exclusiviteit die de winkel uitstraalt en de know-how om met apparatuur van dit kaliber om te gaan. Vanuit de centraal gelegen showroom in Bergambacht waarbij de beleving een centrale rol speelt in combinatie met prestatie, kwaliteit en vormgeving staat Martijn van Buren met zijn team voor u klaar”, meldt de importeur.

McIntosh is natuurlijk geen onbekende in de hifiwereld. Al jaren staat het Amerikaanse merk hoog aangeschreven en vallen de producten op door de welbekende blauwe meters. Het productassortiment omvat een compleet pakket om je gehele audio setup van cd/bluray player tot eindversterker in het authentieke McIntosh design uit te voeren en biedt diverse mogelijkheden voor zowel stereo als meerkanaals opstellingen.

“Dit sluit feilloos aan op het Aelivé assortiment dat bestaat uit alle middelen om beeld en geluid weer te geven en de juiste aansturingtechnieken. Hiermee realiseert Aelivé de meest uiteenlopende stereo, homecinema, multiroom- en domotica-installaties. Vandaar de keuze van New TransTec om Aelive toe te voegen aan haar McIntosh dealernetwerk”, besluit de importeur.

Je vindt de producten van McIntosh per direct in de 1600 m2 grote showroom van Aelivé aan de Pleinstraat 4 in Bergambacht. Kijk voor meer informatie op de website van de Zuid-Hollandse speciaalzaak.

MERK

EDITORS' CHOICE