Luistershow Gydotron Audio met Magico en Spectral

Redactie HiFi.nl | 24 september 2013 | Spectral Audio

Gydotron Audio is zijn jasje ontgroeid en daarom onlangs na vijf jaar in de vorige locatie, verhuisd naar een nieuw onderkomen. Om dat te vieren, verwelkomt de door HVS tot Belgische Hifi winkel van 2012 verkozen speciaalzaak je graag voor één van de luistershows de komende weken.

Aanstaande zaterdag 28 september wordt tussen 13.00 en 21.00 uur gespeeld met een set waarvan de basis wordt gevormd door de nieuwe DMA-200 S Serie 2 150W stereo eindversterker van Spectral in combinatie met een Spectral DMC 15 SS voorversterker. Daarop wordt een Aesthetix Romulus cd-speler met buizentechniek aangesloten. Het systeem, waarvan de bekabeling komt van Kubala-Sosna, stuurt vervolgens Magico S1 aan.

Die luidspreker is de kleinste uit de Magico familie. “Deze speaker is, volgens ons, voor een connaisseur. In de opname studio tracht men de magie te ‘vangen’ en later wil je graag dat deze magie piekfijn aan u over gedragen wordt in uw luisterkamer. Magico doet dit, volgens ons, op een voortreffelijke wijze”, duidt Gydotron Audio de keuze voor deze speaker.

Je vindt het nieuwe onderkomen van Gydotron Audio aan de Turnhoutsebaan 241 in Wijnegem (België). Kijk voor meer informatie op de website van de speciaalzaak.

MERK

EDITORS' CHOICE