NIEUWSAudioPerfect

AudioPerfect hificoncert voor het goede doel

Redactie HiFi.nl | 26 september 2013 | Focal

Speciaalzaak AudioPerfect uit het Belgische Oostkamp houdt vrijdag 27 september een bijzondere luisteravond. Op een prachtige hifiset toont het tijdens ‘Grandioze muziek van 1600 tot 2000’ de evolutie in de muziek. Dat is nog niet alles; de opbrengst van de avond komt ten goede aan de Multiple Sclerose Liga.

Voor het bijzondere hificoncert wijkt AudioPerfect uit naar theaterzaal van het Cultureel Centrum De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42 in Oostkamp, waar rond 19.30 uur de avond zal starten. Vervolgens ‘doceert’ Chris Vervaet van de vermaarde platenspeciaalzaak Rombaux uit Brugge een stukje muziekgeschiedenis en geeft burgemeester Luc Van Parys van Oostkamp een korte speech alvorens de set gaat spelen.

Ook de AMS100 van Musical Fidelity wordt ingezet.

Voor deze speciale gebeurtenis heeft AudioPerfect een prachtige set samengesteld. Gespeeld zal worden met een PS Audio PerfectWave Transport en PerfectWave DAC, de Lyngdorf DPA-1 voorversterker met RoomPerfect signaalprocessor, een Musical Fidelity AMS100 klasse A 2x100W eindversterker en Focal Scala Utopia vloerstaande luidsprekers (foto onder). De interlinks komen van Synergistic Research, terwijl PS Audio de stroomsnoeren verzorgt.

In twee delen kun je vervolgens horen hoe muziek is geëvolueerd van de 17e eeuw tot eind 20e eeuw. Of, zoals AudioPerfect stelt: “van Vivaldi tot U2”.

Kaarten voor dit hificoncert kosten 10 euro. Kijk voor meer informatie op de website van AudioPerfect.

MERK

EDITORS' CHOICE