Primeur Aria Musicserver bij Streaming4Home


Redactie HiFi.nl | 27 september 2013

Streaming4Home uit Kamerik haalt met de Aria Musicserver van Digibit een nieuwe high end muziekserver naar Nederland. Om liefhebbers kennis te laten maken met het nieuwe apparaat, houdt het drie open luistermiddagen op zaterdag 21 en 28 september en 5 oktober.

De Aria Musicserver van Digibit is een “compromisloze high end muziekserver, ontwikkeld door en voor muziekliefhebbers en audiofielen”. De software is ontwikkeld door Cloud Audio Ltd., een joint venture bestaande uit ontwikkelaars van Illustrate, Digibit Technology en Wadax. De behuizing werd ontworpen door designbureau Ochoa & Diaz-LLanos.

Streaming4Home verzorgt de distributie van de nieuwe muziekserver en had de primeur graag getoond tijdens X-fi Audioshow 2013. “Door feestelijke omstandigheden konden we helaas niet meedoen met die show”, laat Kees Romijn van Streaming4Home weten. Daarom houdt het drie open luisterdagen om geïnteresseerden kennis te laten maken met de Aria Musicserver van Digibit.

Op de zaterdagen 21 en 28 september en 5 oktober is iedereen welkom in de showroom van Streaming4Home, Hallehuis 1 in Kamerik. Van 13.00 tot 16.00 uur wordt de Digibit Aria gedemonstreerd met de Antelope Gold DAC met Voltikus voeding en de Exasound e20 DSD DAC. Versterking komt van de Modwright LS-100 voorversterker en KWA 150SE eindversterker, die een set Revel Performa 3 F208 aansturen. De bekabeling is van AudioQuest.

Kijk voor meer informatie op de website van Streaming4Home.


EDITORS' CHOICE