NIEUWSKEF

KEF Muon event bij BesteKeus


Redactie HiFi.nl | 06 september 2013 | KEF

BesteKeus in Best houdt op vrijdag 13 en zaterdag 14 september een event rond de KEF Muon speaker. “Wellicht de meest bijzondere luidspreker ooit”, laat de speciaalzaak weten.

“De Muon is de state-of-the-art speaker van KEF, waarbij het ultieme geluid van akoestische technologie wordt gecombineerd met de sensuele organische vormen van visionair ontwerper Ross Lovegrove”, meldt BesteKeus. Wereldwijd zijn er slechts honderd paar van deze unieke luidspreker geproduceerd en één 'setje' kun je op vrijdag 13 en zaterdag 14 september komen bekijken en beluisteren in Best.

Tijdens het event zullen de bijzondere speakers worden aangestuurd door een 2-kanaals versterkerset van het Noorse merk Hegel. “Een merk waar achter een eenvoudig uiterlijk vele innovaties en patenten schuilgaan. Het resultaat laat zich vergelijken met de ‘grote’ namen, maar tegen een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding”, licht de speciaalzaak de keuze voor Hegel toe.

Maar dat is nog niet alles. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht, zo meldt BesteKeus. “ProWines zorgt voor een heerlijke selectie van tongstrelende wijnen”.

BesteKeus is gevestigd aan de Koningin Julianaweg 31b in Best (nabij Eindhoven). Kijk voor meer informatie op de website van de Brabantse speciaalzaak.

MERK

EDITORS' CHOICE