NIEUWS

Hifi Klubben viert nieuwe site met gave prijsvraag

Redactie HiFi.nl | 03 september 2013

Hi-Fi Klubben heeft een nieuwe website en wil dat niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan. De van origine Deense hifiketen met Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Haarlem stelt dan ook een schitterend pakket prijzen beschikbaar voor een prijsvraag om de lancering te vieren.

Voor de winnaar staat een paar CM10 luidsprekers van Bowers & Wilkins met een prijskaartje van ruim 3500 euro klaar. "Het vlaggenschip van de CM-serie van de Britse speakerbouwer geeft dynamiek, details en een subliem geluid, zelfs in grotere ruimtes. Ook de behuizing en technologie zijn beter dan die van de kleinere modellen uit de CM-serie." Finish van lak of echt hout.

De tweede prijs is een Denon AVR-X2000 surroundreceiver, een geavanceerde 7.1-kanaals surroundreceiver met 7x95 watt, netwerkfunctionaliteit met Spotify en AirPlay en een GUI die installatie en bediening doodeenvoudig maakt. Afstandsbediening met smartphone of tablet, zowel op iOS als Android. De X2000 staat bij HiFi.nl momenteel overigens in onze testruimte, dus wordt vervolgd!

Ook de derde prijs mag er wat ons betreft zijn. Het betreft namelijk de fonkelnieuwe, tijdens High End München gepresenteerde, NAD VISO HP50 hoofdtelefoon. Komende week lees je trouwens een uitgebreide review van een gloednieuwe versterker van NAD, waarmee HiFi.nl opnieuw een wereldprimeur heeft... Stay tuned!

Meedoen aan de prijsvraag kan op de website van Hi-Fi Klubben.


EDITORS' CHOICE