HOBO hifi hanteert sloophamer en ruimt op

Redactie HiFi.nl | 15 augustus 2013

Wie op zoek is naar koopjes, doet er goed aan eens langs te gaan bij de vestigingen van HOBO hifi in Haarlem, Purmerend en/of Rotterdam. Met het oog op verbouwingen en verhuizingen belooft HOBO hifi fikse kortingen in die drie filialen van de keten.

Zo is het bij HOBO hifi Haarlem de hele maand augustus verbouwingsopruiming. Begin september moet de winkel leeg zijn vanwege een grote verbouwing. Het Haarlemse filiaal van de keten verhuist dan naar een tijdelijk onderkomen, op drie minuten lopen van de huidige locatie aan de Oude Groenmarkt 26-28. Je vindt HOBO hifi Haarlem vanaf begin september op de Angegang 35, terwijl de huidige winkel dan een forse verbouwing ondergaat.

Ook in Purmerend is de verbouwingsopruiming in volle gang, HOBO hifi werkt daar aan de bouw van een beeldpresentatiewand. Daar moet uiteindelijk het mooiste dat er op televisiegebied te krijgen is, gepresenteerd worden. Om plaats te maken voor die nieuwe collectie, wordt het huidige assortiment met, zoals HOBO hifi ons meldt, “extreme kortingen” verkocht.

HOBO hifi Rotterdam maakt zich op voor de verhuizing begin volgend jaar naar een compleet nieuw pand. Zodoende houdt de vestiging in de Maasstad een opruimingsuitverkoop met aantrekkelijke kortingen, want alles moet weg.

Kijk voor meer informatie over de opruimingen op de website van HOBO hifi.


EDITORS' CHOICE