NIEUWSLinn

AudioXperience Linn Lounge met The Eagles en Akubarik


Redactie HiFi.nl | 19 augustus 2013 | Linn

Maak alvast een plaatsje vrij in de agenda voor donderdagavond 22 augustus, want AudioXperience in Nuenen neemt je mee op muzikale reis door de enerverende carrière van The Eagles met een vers Linn Lounge event.

Tijdens de Linn Lounge wordt zoals wellicht inmiddels bekend muziek van een bepaalde band afgespeeld in de hoogst mogelijke kwaliteit beschikbaar: Studio Master. Deze keer zijn de albums van The Eagles aan de beurt.

De groep ontstond in het begin van de jaren zeventig in Los Angeles, eerst als begeleidingsband van Linda Ronstadt, maar al snel sloegen ze hun eigen vleugels uit. Met een 'stormachtige' carrière als gevolg. Natuurlijk komen nummers als Hotel California, Life in the Fast Lane en New Kid in Town voorbij. Hoor alle muziek van deze band zoals het destijds is opgenomen over een schitterend Linn audiosysteem, met de schijnwerpers op de onlangs geïntroduceerde Linn Akubarik luidsprekers. Uiteraard mag je daarbij ook op heerlijke hapjes en drankjes rekenen.

Tijdens deze presentatie zal een medewerker van Linn aanwezig zijn om te assisteren en eventuele vragen over het album of systeem te beantwoorden. 

Linn Lounge bij AudioXperience - donderdag 22 augustus
Je bent van harte welkom vanaf 19u30. Om 20u wordt het 'officiële' programma gestart :). Gelieve wel tijdig te reserveren, via een mail naar erik@audioxperience.com of een telefoontje naar 040-2906344, want het aantal plaatsen is helaas beperkt.

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
T: 040-2906344
E: info@audioxperience.com
Website

Kijk ook eens op de AudioXperience Special

MERK

EDITORS' CHOICE